Clawd (Átalakított Monster High baba)

On Etsy (RESERVED)
https://www.etsy.com/listing/231388372/clawd-wolf-ooak-custom-monster-high-boy

Clawd (Átalakított Monster High baba)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Jaj, is nagyon helyes lett! Nem csodálom, hogy nem volt kedved borostával kísérletezni. Egyébként szerintem kettős dolog ez, el lehet kapni úgy, hogy tényleg jól mutasson, de láttam már elég realisztikusan megfestett arcú MH fiút borostával és szerintem az már inkább ijesztő volt. De, persze a te megoldásod biztosan cuki lesz, kíváncsi leszek rá!

    • Én is igyekeznék, hogy realisztikus legyen:)) De szerintem végülis az összkép az, ami számít. Mert hiába realisztikus a borosta, ha úgy egybe nem néz ki annyira jól a baba. Meg hát ugye ízlések és pofonok. Van akinek tetszik egy stílus, van akinek nem. Olyan is van, aki egyáltalán nem szereti a borostát egy babán, más meg kifejezetten csak azért rajong.

      • persze, hogy az összkép számít! Nekem vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban. A valóságban nagy borostarajongó vagyok, de gyerekkoromban is a barbie-jaim legnagyobb sztárja egy borostás Ken volt :D Viszont az egy elég markáns arcú baba volt, a MH srácok meg olyan kis lágyak. Azzel együtt biztosan meg lehet csinálni jól, csak szerintem nem egyszerű.
        Más: gondoltam ám rád, most teszek kezdő lépéseket az újrahajazás terén, hát ez valami iszonyat meló, minden tiszteletem a tiéd.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s