LILA – Lavender Garden – head opening

Nagy nehezen sikerült szétszednem a LILA baba fejét. Nem sikerült túl szakszerűre, mivel nem csavarokkal volt a két fejrész egymáshoz rögzítve. Kis kiálló “lábacskák” voltak a fej egyik felén és azoknak volt helyük a fej másik részén. Ez persze még nem okozott volna problémát, de ragasztót is használtak, amit egy vékony késsel kellett átvágjak.
Azt én nem tudhattam, hogy hol voltak azok az egymásba illő “lábacskák”, így azokat is szépen ketté vágtam (egyik alsó maradt ép csak). Amúgy teszteltem, és össze lehet rakni a fejet, ragasztó nélkül sem esik majd szét.

DSC_0104

A szemek is érdekesek… Hasonlót nem fogok tudni venni, de ami nagyon jó, hogy a szem nyomtatva van egy öntapadós papírra, tehát azt lehet cserélni. A rossz hír az, hogy elvesztettem az egyik átlátszó védő-micsodát, így vennem kell majd egy pár 20mm-s szempárt. Van még egy rossz hír… az pedig az, hogy ebben az esetben nem fogom tudni kívülről forgatni a szemet, hanem mindig szét kell szedjem a fejet, ha más szemállást akarok :(

DSC_0106

Ilyen volt a baba arca szétszedve…

DSC_0108

És azért csak “volt”, mert amióta a kép készült már átfestettem a babát :P Most azt vizsgálom, hogy honnan vehetnék szemeket neki és egy pár új szempilla sem ártana, de talán az is jó lesz, amit a Blythe-okhoz használok. Majd letesztelem, de fenn áll a lehetősége, hogy azok is túl hosszúak :( Bár azok azt hiszem, hogy kicsit természetesebben néznek ki ennél az eredetinél.. szóval mindenképp jobbak lennének.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s