Inspiráció – Karmin – Amy

Néhány évvel ezelőtt hallottam először Karmin “cover” dalait a youtube-on. A lány neve valójában Amy és a barátjával együtt zenélnek. Ma már saját dalaik is vannak, melyeket lemezeken kiadtak, valamint saját klipeket is forgattak.

Amy-t nem lehet nem észre venni, mivel öltözködésével és stílusával is próbált hatni a nézőire. Legismertebb ismertetőjegye a “suicide roll” nevezetű frizurája (volt) 

Az elmúlt időszakban nem igazán követtem nyomon a zenéit, de pár héttel ezelőtt a barátom egyik ismerősének a barátnőjével (:D) ismerkedtem meg, aki nagyon hasonlít Amy-re. Az arcformája, a szemei és a szája is nagyon hasonlított és akkor kerestem rá újra Karmin-ra. Sajnos (?) azóta levágatta a haját és meg is festette, szóval a stílusa egy kicsit megváltozott, de a hangja a régi 
A lényeg, hogy újra megnéztem a régi kedvenc videóimat tőle…

…és úgy döntöttem, hogy átalakítok egy babát, ami rá fog hasonlítani 

A babához Ghoulia, Cupid vagy Operetta lenne jó, de mivel most vagyok ilyen hangulatomban és itthon csak Ghouliám van, ezért úgy döntöttem, hogy belőle fogom elkészíteni Karmin-t, vagyis Amy-t. Festésnél majd megpróbálom egy kicsit fehéríteni a bőrét, hogy ne tűnjön olyan szürkésnek.
Természetesen Amy csak inspiráció, szóval nem az a célom, hogy 100%-ban úgy nézzen ki. Ami fontos lesz, az a haj és a ruha. Tehát ha a smink nem éppen “úgy” sikerül, akkor nem fogok sírva fakadni 
Most épp a rerootnál járok, tehát nemsokára nekifoghatok a frizurának és az új sminknek is ^.^

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s