Customized Monster High doll – Ghoulia Yelps

On Etsy (SOLD): https://www.etsy.com/listing/223229391/ooak-custom-monster-high…

Customized Monster High doll – Ghoulia Yelps” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Hát ez gyönyörű lett. Ghouliának amúgy is annyira különleges az arca. Kár, hogy Cupidból (a MH Cpidból ofkrosz) nem adtak ki többet, ami ugyanez, csak fehér (de az ilyesmiket te nyilván sokkal jobban tudod nálam:). Mondjuk a szürke bőr is tetszik. Az 1:6-os babádnak is tetszik a furcsa színe. Az is nagyon szép baba. Visszatérve Ghouliára: direkt lett kancsal egy picit? Persze ettől még bájosabb, csak kíváncsi vagyok. Nehéz szimmetrikus szemeket festeni nekik, bár nem is biztos, hogy annyira törekedni kell erre, hiszen az ember arcának a két fele sem szimmetrikus.

  • Nem direkt lett olyan a szeme:D Mármint direkt olyan, de maga a “rajzolás” nem kancsal. Szerintem attól a két fehér vonalkától tűnik úgy, mintha egy kicsit össze nézne, de nekem ez eddig fel sem tűnt:)

   Sajnos nekem még nem volt Cupid babám, de a képek alapján nagyon tetszik az arca és kíváncsi vagyok, hogy hogyan tudnám átfesteni:) Nekem amúgy Ghoulia és Draculaura a kedvencem ilyen szempontból, de ha belegondolok mindegyik arc tetszik valami miatt… szóval tényleg attól függ, hogy milyen stílust akarok majd kialakítani az átfestéssel.

   Szeretem az EAH babák szemeit, mert nekik nincsen kialakítva annyira a szemük (szemgödör, szemhéj, stb) és így több szemformát is kipróbálhatok. Bár az újabb babáké sajnos nem “lapos” és így nehezebb volt szemet rajzolni nekik, szóval pl. Mayának kicsit ufó szemei lettek :D De amúgy összességében ő is jól néz ki szerintem <3

 2. Egyáltalán nem kritika volt! Igen, így, hogy mondod, valószínűleg a fehér pöttyöcskék miatt. De egyáltalán nem baj, ez csak egyedibbé teszi. Maya tényleg ufó, de abban meg pont biztos lettem volna, hogy direkt.:) A kidolgozása annak is szép.

  Cupidot azért hoztam fel, mert pontosan ugyanaz az arc-öntőformája, mint Ghouliának, csak fehér a színe és emiatt sokoldalúbban festhető át (gondolom – én még nem próbáltam:) Elvileg az egész egyre bővülő MH bagázsban csak kétszer fordul elő, hogy különböző karaktereknek ugyanaz az arca: a vérmacska ikrek, ahol ugye ez érthető, valamint Ghoulia és Cupid. Amióta azonban Cupid karakterét “átírták” az EAH mesékbe, nem adnak ki több babát belőle a MH keretein belül, csak EAH változata lesz már. Ezért a jó állapotú MH Cupid baba komoly pénzekért kel el, pláne a bontatlan!

  Nekem is szimpatikusabb, ha „laposabb”, kevésbé kidolgozott az arc, már ami a festetlen gumiformát illeti. Különösen, hogy eléggé hajlamosak kissé félrenyomni a szemeket, ami sokkal kínosabb a kidolgozottabb szemüregek esetében…

  Én is szeretném majd kipróbálni az átfestést, de amíg nincs egyben 2-3 zavartalan órám egy kísérletre, addig sajnos az asztalfióknak tervezek.

  • Nem éreztem én sem kritikának, de köszönöm a megerősítést:))
   Próbáltam Maya-nak kisebb és más formájú szemeket rajzolni amúgy, de akkor nem tudtam volna szép pillákat csinálni, mert a “szemhéja” akasztotta volna a ceruzát, szóval mire észbe kaptam már nem tudtam változtatni a formán :( Ha kicsit feljebbről kezdtem volna a szemet, akkor ki tudtam volna alakítani egy más formát… de ez a próba már csak a következő babára marad!:)
   A napokban amúgy valaki megjegyezte, hogy a Wyni babámnak (EAH átalakítás) is ufó szemei vannak, mert távol vannak egymástól. Őt mondjuk direkt rajzoltam úgy meg :D Ettől függetlenül úgy látszik, hogy sokaknak bejönnek az ufó szemek, mert már 3-an érdeklődtek, hogy tudnék-e hasonló babát csinálni nekik :O Szóval érdekes. Tényleg úgy van, hogy ahány ember, annyi ízlés. De én ennek csak örülni tudok és ebből kifolyólag remélhetem, hogy egyszer mindegyik babámat örökbe fogadja valaki :P

   Nekem Ghoulia színe is tetszik, bár lehet hogy csak azért, mert szeretem a babákon a rózsaszín/fehér/kékes/lányos ruhákat és a rózsaszín nagyon jól mutat a szürke színnel.
   Azt nem tudom, hogy mikor fogok átalakítani egy Cupid babát, de én is próbáltam többször nyerni ebayen egyet, de sajnos a végére úgy felment az ára, hogy inkább hagytam, legyen másé :(
   hüpp :(

   • Az ufó szem sem kritika volt.:) Vagy legalábbis semmiképp nem negatív. Nagyon igényesek a munkáid, biztos vagyok benne, hogy el fognak kelni a kis lánykák. Én is imádom a pasztellszínű habosbabost.^^
    Frankie-vel hogy állsz? Szerintem neki is gyönyörű arca van. Csak hát a konkrét zöld bőrszín behatárolja a repaint terveket (gondolom). Persze van belőle szürke, de azt megint nem olyan könnyű megszerezni.
    Szeretem a Spectráidat is:)
    Csak meglesz az a Cupid is előbb-utóbb.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s