Érdekességek

A mai napon legalább két érdekes dolgot is megtudtam. Az első a Monster High babákkal kapcsolatos…
A napokban megpróbáltam eladni néhány MH babát (amit én is használtan vettem másoktól) mert a combjuknál a csatlakozó nem műanyagból van. Tehát olyan, mintha eltört volna a csatlakozó és valaki gumival pótolta volna őket. Ma ketten is írtak, hogy gondoljam át az eladást, mert az első Monster High babáknak eredetileg ilyen gumis a lába és valószínű, hogy ezek sem voltak eltörve… Tehát ők is az első babák közé tartoznak. Ti tudtátok ezt??

MH

MH

A másik dolog, amin nagyon elcsodálkoztam, az az újabb Ever After High babák arca. Pontosabban Kitty-ről és Ginger-ről van szó, de szerintem még fogok hasonló babákat találni az EAH között… Szóval ezek az újabb babák jobban ki vannak dolgozva: nem “lapos” a szemüknél a felület. Hogy pontosabban is megértsétek, itt van egy kis képes segítség…

retro

Old eyes (photo by: retrograde works)

DSC_0034

New eyes (photo by me – unniedolls :) )

Érdekességek” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Woah! a Monster High lábakról nem is tudtam hogy kétféle van! Őszintén szólva még új vagyok ebben az egészben, de pont forditva gondoltam, hogy mindegyik gumis. Aztán pedig jó áron vettem egy lerongyoltnak látszó babát, amit át akartam alakitani és kitörtek a lábai combból, mert elfáradt a műanyag. Teljesen el voltam képedve, mert a többi izülete remek állapotban volt.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s