1/6 scale action figure Asian female, Play Toy HB001

Pár napja érkezett meg ez a baba. Nagyon örültem neki és készítettem is egy csomag-kibontó videót, de nem sikerült annyira jól, úgyhogy azt nem tudom feltölteni.
A baba amúgy nagyon tetszik. Kicsit furcsa még, hogy a feje kisebb, hiszen hozzá vagyok szokva a nagyfejű babákhoz. A lába is nagyobb, mint a többi babámé, de az sem olyan zavaró. Ami egy kicsit zavar(t) az a színe. Elég sötét, pláne a többi babához viszonyítva… és ahhoz képest, hogy ázsiai nőként van meghirdetve… hát… igen… Ahhoz képest is sötét! A lényeg, hogy a képeken jól mutat.
Már ruhákat is rendeltem neki, de addig is, amíg a ruhák megérkeznek, készítettem pár képet róla:)

Ezeken a képeken már kicseréltem a gyári haját és még szeretnék 1-2 parókát rendelni neki, hogy több stílust tudjak majd kialakítani. A sminkjét is meg fogom kicsit változtatni, de egyelőre még levegőt venni is alig van időm :O

Szeretnék venni egy másik testet is neki (vagyis már megrendeltem). Annak a testnek kisebb a melle, így egy kicsit közelebb fog állni az a test azokhoz a testekhez, amiket eddig megszoktam (MH, EAH, stb).

Ha több időm lesz, akkor én is szeretnék ruhákat varrni neki. Már gyűjtöttem is néhány szabásmintát és ahogy az angol mondaná: “fingers crossed” :D Tehát remélem, hogy jól fognak sikerülni.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s